kids@weld: Extrem(is)t Kul (6-12 år)

Bokningar

Biljettyp Pris Platser
Barn 90,00 kr
Vuxen 90,00 kr


Datum & tid: lördag, 26 januari 15:00 - 15:45

0
Ladda ner evenemanget iCal


Tänk – att en pajas kan vara så kul, samtidigt som seriösa människor ibland är stora dummerjönsar.  

Vi möter tre coola, dansande, skojande clowner som gör musik och hittar på nya saker i sitt levande laboratorium där de testar var gränsen för det överdrivna går. I kaoset finns källan till alltings möjlighet och hopp.

I Extrem(is)t Kul tar vi på oss narrens glasögon och frågar oss hur vi människor kan fungera tillsammans trots våra olika synsätt, tankar och historier. Barnen dras successivt in i föreställningen tills de till slut är med och skapar musik och dansar tillsammans med artisterna.

Skapad av koreografen, dansaren och danspedagogen Robin Dingemans. Med dans som utgångspunkt skapar han fantasifulla föreställningar för barn och vuxna. Robin töjer på gränserna för koreografi och samarbetar ofta med både illustratörer, videokonstnärer, dramaturger, dansare och författare. I hans föreställningar finns ofta ett filosofiskt perspektiv eller utforskande tema. Robin är född och uppvuxen på Aotearoa, Nya Zeeland. Han har en lång karriär som dansare i Europa med bland annat Fevered Sleep, Station House Opera och DV8 Physical Theatre. Nu är han baserad i Sverige.

Foto: Martin Skogh