kids@weld. Robin Dingemans: Wig Show (6-11 år). Filmad provföreställning.

Bokningar

Bookings are closed for this event.

Datum & tid: lördag, 30 november 15:00 - 16:00

0
Ladda ner evenemanget iCal


Vi söker barnpublik till en filmad provföreställning av Wig Show, Robin Dingemans nya dansföreställning för barn den 30 november. Wig Show görs i en variant för barn 3-6 år kl 11.00 och för barn 6-11 år kl 15.00. 

Två dansare och 56 peruker ljuder. Fnittriga, snirkliga ljud flyter som pärlor. Rakt, böjt, snott och tvinnat. Långt, kort, upp och ner.  Vi tycker om att forma oss själva: våra röster, vårt hår och våra kroppar. Perukerna avslöjar vilka vi är. Och kanske känner du igen oss!

En samling peruker tar oss med på en resa där ljud och rörelser uppfinns – och du gör det också. En glad resa under vilken vi uppfinner oss själva, när vi växlar och vrider, åldras och växer. För barn, vuxna och deras sjungande ljudande hår.

Föreställningarna kommer att filmas. Materialet kommer att användas dels i dokumentationssyfte och för marknadsföring av Wig Show. Du kommer efter bokning att få ett formulär där du ger ditt medgivande att ditt barn får filmas och att materialet får användas av Tract and Touch (UK) och Robin Dingemans och andra fåglar samt av Weld (SE) i kommunikation och marknadsföring.


Med: Robin DingemansAnna-Helena McLean
Koncept, röstkoreografi och regi: Yvon Bonenfant
Ljus och produktionsledning: Ricardo da Fonseca/RDF Lighting
Koreografi: Robin Dingemans
Producent (UK): Mary Paterson
Producent (SE): Robin Dingemans

Med stöd av Arts Council England Grants for the Arts, University of Winchester & University of Cork, Kulturrådet, Stockholm Stad och Region Stockholm

Samproducerad av Weld (Stockholm) och The Place (London).