Water @ Weld. Installation: Hydra + Regnrummet

Bokningar

Bookings are closed for this event.

Datum & tid: lördag, 19 juni 13:00 - 17:00

0
Ladda ner evenemanget iCal


Max 4 deltagare per tidslot

Hydra The installation
Pontus Pettersson och Salad Hilowle

Hydran 
är ett scenisk och performativt förslag kring dokumentation, film, minne och blick, ett samarbete mellan Pontus Pettersson och Salad Hilowle, bägge två med ena benet i konsten och det andra i dansen respektive filmen. Installationen fungerar som en halvvägs situation där verket manifesterar sitt nuvarande tillstånd.


Regnrummet 
Hara Alonso

Regnrummet är en ljudinstallation av pianisten och kompositören Hara Alonso som bjuder på en uppslukande fysisk upplevelse av ljud.

Vi kan förstå ljud som vibrationer som rör sig genom rummet och förvandlar det, ibland subtilt, ibland våldsamt. Denna installation försöker klyva din kropp, lösa upp den. Hara Alonso har använt ljudet av regn som en början till att utforska och återskapa detta naturfenom i ett digitalt format. Som en virtuellt förstärkare börjar regnet utvidga sina gränser och dansar mot gravitationens lagar, inuti de kropparna som besöker installationen.

Foto: Pontus Pettersson

Water @ Weld är samproducerad av Weld och MARC med stöd av Statens kulturråd


Med anledning av Covid-19 genomför vi våra publika händelser med begränsad publik, säkra avstånd och följer folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Weld stöds av Stockholms stad, Statens kulturråd och Region Stockholm