Yellow Puzzle Horse / Dinis Machado (PT/SE)

Bokningar

This event is fully booked.

Datum & tid: söndag, 18 april 20:00 - 21:00

0
Ladda ner evenemanget iCal


Yellow Puzzle Horse är en dans för en egenhändigt skapad dress, i en konstruerad skog. Denna klänning är lika viktig som sömnaden och dansen och som dem otillåten för vissa kroppar.

Denna dans bygger en fiktiv kropp som söker en relation med en dress, medan den paradoxalt upplöses i kontinuerliga metamorfoser, är värd för känslor, bilder, trauman och sensationer. Intryck, blixtar, vaga minnen och tömda berättande fragment. Rörelse genom lust.


Koreografi, dans, dress, objekt och ljus
Dinis Machado (SE/PT)

Original soundtrack
ODETE (PT)

Samproducerad av Weld (Stockholm / SE), Skogen (Göteborg / SE), MARC (Kivic / SE)) och ZDB (Lissabon / PT)) Residensstöd för Siobhan Davis Dance (London / UK), Inter Arts Center (Malmö / SE ) och Citemor (Montemor o Velho / PT)

Produktionsstöd från metall (Peterborough / UK)

Finansierad av Kulturrådet (SE) och Arts Council England (UK)

Work in progress arbetet  A dance for a dress in the forest beställdes av Anna Asplind för Sjösala Dansbana – Unexpected Movements inom ramen för Movements of Change i samarbete med Riksteatern.


Med anledning av Covid-19

Vi har för närvarande begränsat antal platser med säkert avstånd mellan stolarna. Endast förhandsbokning gäller. Med anledning av smittläget har vi satt en begränsning till max 8 personer i publiken.

För att underlätta insläpp använder vi Swish.

Entréavgift till denna föreställning är ordinarie 120 kr och Student 100 kr.

Swisha till 1230736397

Märk betalningen: Yellow